Mannen, fietsfanaten, vrienden van de Sjpiekgroep, Opnieuw is aan mij, door verschillende personen, gevraagd waarom er niet meer op het vaste tijdstip vanuit het centrale punt in Neerbeek vertrokken wordt. Er blijkt nl al sinds lang niemand meer op het afgesproken tijdstip – 13.00 u- te verrekken  op de brug aan de autoweg in Neerbeek. Van her en der en overal  komen “sjpiekmannen” aanrijden en vormen uiteindelijk een groep of groepje. Er is nauwelijks sprake van communicatie of afspraken, laat staan een eenheid van welke aard dan ook. Iets waar toch nog altijd, soms stiekem maar onuitgesproken, waarde aan wordt gehecht of naar terugverlangd. Ook de vraag naar wat meer afwisseling in af te leggen parcoursen blijkt nog steeds te bestaan. Het grootste struikelblok blijkt echter de gevoerde snelheden -vooral bergop- te vormen. Thema 1 is dan ook de wens om gedurende de eerste  10-18km een dermate snelheid te ontwikkelen welke voor elk van onze getrainde groep te volgen is. Maw gezamenlijk af te leggen. Zodat eigenlijk iedereen ook de rest van het parcours in de groep kan afleggen. Communicatie is daarom zo belangrijk. En dat weten we allemaal.  

Voorstel: We starten vanaf morgen 28-07-2020 om 13.00u weer aan de brug te Neerbeek en rijden vervolgens het normale parcours via Spaubeek-Nuth-Hulsberg-Schimmert etc. Voor het vertrek kan iedereen die het wenst zijn mening of andere voorstellen laten horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.