Op vrijdag 23 september 2016 aanstaande wordt in het kader van de Eneco-tour een ploegentijdrit gehouden in de omgeving van Sittard met als startpunt  de markt  en aankomst in de Engelenkampstraat Sittard.

Voorafgaand aan de wedstrijd van de profs wordt er een open limburgs kampioenschap voor bedrijventeams verreden.Namens Heuts assurantien doet een team samengesteld uit 4 leden van de Sjpiekgroep aangevuld met 2 bevriende “kleppers” een gooi naar de te verdienen titel van dit evenement.

Wij vragen zoveel mogelijk vrienden,sympathisanten,huidige en vroegere deelnemers van de klinker- en sjpiekgroep  om onze mannen op diverse plekken van het parcours te komen aanmoedigen.

Starttijden worden nog bekend gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.