Deze week wordt alweer gekenmerkt door een woord:Regen.Er gaat niet een dag voorbij zonder regen en regendreiging.Weliswaar een aangename temperatuur maar heel veel wind.Elke dag werd er gekozen voor een alternatief rondje..Maandag 20/06  4 man :Harrie,Peter,Henk en Hub.Dinsdag helemaal verregend.Woensdag 4 man:Harrie,Sjors,Wimke Schm en Hub.Donderdag 7 man:Harrie,Hennie,Jo,Jean,Hub M,Guus Wagemans en Hub S.Route Borgharen-Meerssen-Schimmert-Swier-Geleen.Wim Nelissen is onderweg nog aangesloten.Iedereen heeft naar mogelijkheden zijn werk gedaan.Meeste werk is natuurlijk verzet door Harrie,met in zijn spoor,op gepaste afstand,Jo,Jean en Guus.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.