Harrie Geerkens

  

Maandag 23 mei:Totaal verregende dag.

Dinsdag 24 mei:Harrie en Fred.Samen met de Pk-mannen het parcours afgelegd.

Woensdag 25 mei:Harrie,Jean,Sjors,John K,Vincent en Hub.Normale rit over Bemelen enz.Hub is in Bemelen afgedraaid.De anderen hebben het parcours,onder leiding van Harrie,Jean en John,in gelijkmatig tempo afgelegd.

Donderdag 26 mei:Harrie,Hennie,Fred,Wiliam,Patrick S,Raymond K. en Hub en Hub.Patrick en Harrie hebben het groepje gemend tot in Maastricht.Daarna hebben Raymond en Hennie zich ook nog een aantal keren aan de kop gemeld.Voorbeeldige rit.Gemiddelde van 33,5 kmpu.                    Voor het overige………..geen nieuws.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.