Loek Ehlen

 

Dinsdag 17 mei:15 graden,bewolkt,snijdende wind.Koud dus.Vertrekkers 6:Harrie,Fred,Jo en Ad van M,Loek en Hub.Fred terug na een uitstapje naar Mallorca en Loek sinds lange tijd van afwezigheid  weer aan het vertrek.Onder aanvoering van Harrie en Jo vertrokken we in een mooi egaal tempo richting Maasbracht.Heel stiekumpjes werd de snelheid gaandeweg opgevoerd.Ad en Hub mochten af en toe ook eens aan de leiding komen.Onderweg sloot “good old” Math Dohmen nog even aan.Na het passeren van de brug in Maasbracht heeft Harrie in zijn eentje het commando en dus het kopwerk op zich genomen.Als een machine bleef hij het tempo dicteren en de tegenwind trotseren.Geen sprake van een enkele hapering of terugval in snelheid.Als een dartel veulen ranselde hij de pedalen in het rond.En wij,de volgers…………wij waren hulpeloos op zoek naar een plekje zonder wind.Wat waren we blij dat de weg naar het veer naar beneden loopt.                                                                                                                                           Opmerkelijk was het goede rijden van Loek. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.