Maandag 9 mei:21 graden windkracht 4 bft.Ideaal fietsweer:Vertrekkers 8:Harrie,Peter Schm,Peter en Henk,Lange Nol,Wiliam,Rob A en Hub.De rit van vandaag  stond in het teken van “terug naar de oorsprong”.Anders gezegd:het herstel van de vaste oorspronkelijke routes op vaste dagen in de week.Vandaag de route over o.m Schinveld,Haaren,Waldfeucht,MariaHoop,Echt etc.Er werd zoals gewoonlijk weer stevig doorgetrapt.Vooral de 2 Peter’s en Harrie hielden de vaart er goed in.Zonder kleerscheuren werd de finish gehaald.In Susteren maakte Henk onzacht kennis met het wegdek.Afgeleid door een toeterende auto raakte hij de stoeprand en sloeg over de kop.Gelukkig zonder veel erg.Geen materiele schade en ook schade aan lijf en leden.

woensdag 11 mei:21 graden,windkr.3bft.Hier en daar een enkel dreigend wolkje.Vertrekkers:4:Hub en Hub,Fred Lousberg en Roel Jetten.Samen met de Klinkergroep het bekende parcours afgelegd.

Donderdag 12 mei:21 graden.3 vertrekkers,Harrie,Jean en Hub.

Vrijdag 13 mei:21 graden.5 vertrekkers:Harrie,Peter en Henk,Hub en Hub.Harrie reed al na 10 m.lek en gaf aan dat niemand hoefde te wachten.Overige mannen hebben alternatief rondje gereden.

Er wordt voortaan geen verslag meer opgemaakt bij minder dan 6 vertrekkers !!!!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.