Maandag 2 mei:19 gr.droog en zon en nauwelijks wind.Is wel wennen.Vertrekkers:9:Harrie,Peter en Peter,Hub en Hub,Lange Nol,Hennie,Rob A. en een nieuweling.Helaas reed Hennie al binnen 150m lek.Hij gaf aan om niet te wachten.Nieuwe maand,dus nieuw route-schema.Op maandag de route over Bemelen/Valkenburg/Voerendaal/Nuth/Spaubeek.Dinsdag Borgharenroute enz.enz.

Gelijkmatig in mooi tempo rondgereden.Op alle heuvels toonden Peter H. en Harrie hun surplus aan snelheid,macht en conditie. Boven werd er netjes gewacht Peter heeft niet alleen behoorlijk aan gewicht ingeleverd,hij heeft ook nog eens een verjongingskuur ondergaan.Hij rijdt momenteel rond als de spreekwoordelijke trein.Een genot om te zien.Jammer voor mij is wel dat het pijn doet om zelfs maar een poging te doen om in zijn wiel te bliiven.Tijd voor een motortje???????Al met al gold  ook vandaag weer:samen uit samen thuis.

Dinsdag 3 mei:14 gr. flets zonnetje,dreigend wolkendek en redelijke wind.Vertrekkers:4:Harrie ,gebroeders van Montfort en Hub S.Weinig enthousiasme om de eigen route te rijden.Richting Schimmert gereden en aangesloten bij de collega’s.Zo’n 10 man.Grote man was hier Ronald van Engelshoven.Hield een prima tempo aan en was nauwelijks van de kop te verdringen.Vanaf Papenhoven ging de gashandle weer iets omhoog.Vanaf Born werd er weer een kleine finale gereden.

Woensdag 4 mei:17 gr.veel zon maar ook veel wind.Vertrekkers:7:Harrie,Peter en Henk,Hennie,Jean,John K en Hub S.

Route  over Zutendaal.Vertrokken in een strak tempo.Tot aan de Mechelse heide deed iedereen zijn werk.Daarna was het aan de sterke mannen,Peter,Harrie en John om het tempo te bepalen.Hennie en Jean draaiden in Zutendaal af.Peter kon het niet laten om naar het einde toe een soort van finale te rijden.Voor Harrie geen probleem maar Henk John en Hub konden het net redden. 

 Vrijdag 6 mei:21 graden,volop zon geen wolkje aan de hemel.Iets teveel wind.6 vertrekkers:Harrie,Hennie,Jos V,Henk van W,Sjors en Hub.Route over Maasbracht,Thorn,Maaseik.Harrie,Jos,Sjors en Henk namen meteen het voortouw.De rest volgde in hun zog.In Dieteren sloot het jonge talent Ger Hoofwijk aan.In een voor ieder passend tempo werd de route vervolgd.In verband met tijdnood  kozen Hennie,Sjors en Jos in Maasbracht een kortere route.De overige 4 maakten de route af.Kopwerk werd verricht door Harrie.Hij leverde ons netjes af aan het veer in Berg a/d Maas. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.