Vlnr.Henk van der Star en Peter Hindriks

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maandag 18 april 2016:13 graden,veel bewolking,felle wind.Behoorlijk koud.11 vertrekkers:Harrie,Jean V,Peter en Henk,gebrs van Montfoort,Wiliam S,Niek Offermans,Jacq K,Wielke L en Hub.Het leek alsof een startschot had geklonken;Peter schoot onmiddellijk weg!!!!Koers!!!!!!Gevolg:Jacq legde er al meteen het bijltje bij neer.Heel even hield Peter in  om weer snel samen met Jo en Harrie het tempo op te voeren.Op de brug in Maasbracht “ketste” Peter opnieuw weg.Harrie bracht de rest terug tot op 50m toen Ad en Wielke in elkaar haakten bij een wegversmalling en een gedwongen stop noodzakelijk maakten.Na het nodige oponthoud was de koploper volledig uit het zicht verdwenen.Ondanks het hoge tempo van Harrie,die af en toe het tempo moest laten zakken om geloste mannen terug te laten komen,hebben we Peter pas aan het veer in Stokhem teruggezien.Prestatieprijzen vandaag overduidelijk voor Peter en Harrie.Proficiat.

Dinsdag 19 april:14 graden,sombere bewolkte dag,windkracht 3bft.9 vertrekkers:Harrie,Peter Schm,Peter en Henk,Henk v W,John T,Wiel Cuypers,Lange Nol en Hub.Route over Bemelen etc.Rustig begin.Al gauw nam Peter H. het  commando over.Gevolgd door Harrie en de andere Peter.De anderen hadden last van zere benen.Hub was vandaag een blok aan het been.Af en toe wachten en de nodige duwtjes van Harrie hielden hem overeind en in het spoor van de groep.Peter was weer outstanding vandaag.Harrie……..die had de handen vol aan het verrichten van hand- en spandiensten.

Woensdag 20 april:Veel zon,14 graden met zeer koude wind:Aan het vertrek:8man:Peter Schm,Harrie,Hub M,Jo P,Ad en Jo van M,John Koelker en Hub S.Mooie gelijkmatige rit.Promotie voor de uitvoering van de beginselen van de Sjpiekgroep.5 man hebben vanaf km 1 voorbeeldig kopwerk verricht.35/36 kpu.Wind mee of wind tegen.Ideaal tempo.Opvallend was het sterke rijden van Jo P.

Donderdag 21 april:Mooie zonnige dag,16 graden en een aardige wind.Vertrekkers:4:Harrie,Peter Schm,Hub M en Hub S.Weinig animo dus.Rustige rit samen met de mannen van de “Klinker”.Geen noemenswaardige zaken gebeurd.We doen er maar het zwijgen toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.