Maandag  11 april:20graden,de zon,,veel wind.Stralende dag.Vertrekkers:5:Harrie,Jean,Ad,Rob Ackermans en Hub.Route over Maasbracht/Thorn/Kessenich.

Het weer kan onmogelijk de opkomst hebben  beinvloed.Beter weer zal een zeldzaamheid blijken.Toch vol goede moed vertrokken.Harrie pakte zoals altijd de leiding en nam de rest op sleeptouw.Ad en Hub mochten af en toe overnemen,maar vooral:niet al te lang!!!!Als een veldheer regeerde hij zijn troep(je).Op een akkefietje met een hond,die Hub ongeveer omverrende na,liep alles op rolletjes.Met een beetje vertraging arriveerden we op het veer in Berg a/d Maas.Alle lof voor Rob,die op zijn fiets met vaste pion meereed en ook nog af en toe kopwerk verrichtte.

Dinsdag 12 april: 19 graden,blauwe lucht,veel wolkenpartijen,daartussen door een aangenaam zonnetje.6 vertrekkers,Harrie,John T,Henk v W,Jacq Ruttten,lange Nol en Hub.Tegenvallende opkomst.De route over Bemelen,Valkenburg,Voerendaal,Nuth,Geleen gereden.Leeuwendeel van het kopwerk verricht door Harrie afgewisseld met Jacq.Tempo was voor iedereen te volgen.Soms op de limiet maar er is niemand in problemen gekomen.

Woensdag 13 april:14 graden,redelijk wat wind,fris en bewolkt weer.5 vertrekkers:Harrie,Jean,Hub M,Jo P en Hub S.Maar weer eens het gezelschap van onze vrienden opgezocht en er gezamenlijk een echte trainingsrit van gemaakt.Gevoerde snelheden van rond de 35kpu.Harrie,Ronald,Henk vdS,Wimke Schm en Jo P bepaalden het tempo.Er was werkelijk geen wanklank te horen.Gedurende de hele rit.Het kan dus wel!!!!!!!Eindsprint werd zeer verrassend gewonnen door de uurrecordhouder van wielerbaan Geleen Jacq Knibbeler

 Donderdag 14 april:16 graden,bewolkt en af en toe een sprietje zon.Lekker fietsweer.6 vertrekkers:Harrie,Jo P,Wielke Leurs,Sjors,Hub M en Hub S.Route over Stein,Zutendaal,Alt Hoesselt,Opgrimbie,Berg a/d Maas.Tempo werd ook vandaag gedicteerd door Harrie.De 5 anderen hebben hun steentje meer dan bijgedragen.Speciale vermelding verdienen Jo en Sjors.Jo was heel gedreven en meer dan goed bezig en Sjors verraste iedereen in de laatste 500m met een felle,onverwachte demarrage.Nummer 1 aan het veer.Hulde.

Vrijdag 15 april:Bewolkt,frisjes en alweer dreiging van regen.1 vertrekker:Harrie.Onversaagd als altijd.Niet benauwd voor een eventueel buitje en een zak wind.Samen met de Vvpk-coureurs het vaste parcours afgelegd.Geen bijzonderheden te melden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.