Vlnr: Leon,Sjors,Fred,Hub,Piet,Ad,Peter en Stephan.

 

Maandag 21/03:Dik wolkendek.10graden.Niet echt koud.Vertrekkers:6x:Harrie,Peter H,Henk vd S,John Tummers,Rob Ackermans en Hub S.Wegens dreigende regen het gezelschap gezocht van de mannen van de “VVPK-groep” (vrienden van Pierre Klinkers) ).Samen met o.a.Paul,Tonnieke,Wiel B,Niek,Wim W en Wim Schm.het traditionele rondje afgemaakt met de eveneens traditioneel geworden lus over Grevenbicht,Born,Limbricht en Einighausen.Droog gebleven.

Dinsdag 22/03:Grauwe wolkensluier en dreigende druppelregen.Gelukkig niet koud.Vertrekkers:10x:Harrie,Fred,Leon,Ad,Sjors,Peter Schm,Stephan Cohnen,Barrie,Wielke L en Hub.Na een rustig vertrek tot in Meers werd de snelheid,ondanks wind tegen,flink opgevoerd door Leon,Stephan,Harrie en Peter.Leon reed helaas lek in Dieteren. Nergens is het tempo stilgevallen.Op het rijwielpad van de dijken langs de Maas demonstreerden vooral Stephan,maar ook Harrie nog maar eens hun kunnen.Stijlvol en collegiaal zetten ze de overige drie mannen gedurende deze 11km volledig uit de wind.Volgens Fred werd het hoogste gemiddelde op deze route gehaald sinds de oprichting van de Sjpiekgroep.

 

woensdag 23/03:Weer dreigende regen en hier en daar nat wegdek.Aantal vertrekkers:4:Harrie,Jean V,Hub M en Hub S.Weer de mannen van de Vvpk-groep tegemoet gereden.In deze groep naast de gebruikelijke deelnemers ook de Sjpiekmannen:Peter Schm,Henk vdS,Jo P,Hennie N en Niek B.Gezamenlijk het inmiddels traditionele rondje afgelegd.Wederom droog gebleven en geen vervelende opmerkingen o.i.d.Ideale training.

Donderdag 24/03:Weer behoorlijk koud,donkere wolken en felle wind 4bft.Vertrekkers 8x:Harrie,Peter Schm,Peter H,Fred,Hub M,Sjors,Leon en Hub S.Na een kleine kilometer schakelde Peter S een tandje bij.Onmiddellijk gevolgd door Peter H.Deze twee torpedo’s vlogen richting Maastricht.Wel of geen wind tegen!!!!!!!Harrie en Leon konden natuurlijk niet achterblijven,reden het gat dicht en deden vrolijk mee.Slachtoffers konden eigenlijk niet uitblijven.Hub S. en Sjors moesten afhaken.Door opstoppingen in het verkeer en de hulp van Hub M.konden ze weer aansluiten.Op Waterval sloten Barrie en Wielke aan.Onmiddellijk werd het tempo wederom verhoogd.In Schimmert maakten Hub en Sjors een einde aan hun “kruisweg” en sloegen linksaf richting Spaubeek.De rest van de groep heeft het parcours afgemaakt.              

Geruchten over mechanische hulpmiddelen werden met klem tegengesproken.Waarvan akte.

Vrijdag 25/03:ingelaste rustdag vanwege langdurige regen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.