Vlnr.Harrie Geerkens en Hub Meijers

Week 44

 

Maandag 26/10:18graden,wind Ozo3.Prachtig weer.Vertrekkers:6:Harrie,Hennie,Henk vd S,Jean V,Hub M en Hub S.Onderweg sloot Berrie nog aan.

Ondanks het prima weertje toch richting Hulsberg de “Klinkers” tegemoet gereden.Zij waren 9 man sterk.Gezamenlijk met aangepaste herfstnelheden en in goede verstandhouding het normale parcours afgelegd.Af en toe werden de snelheden opgetrokken door Jacq Knib,die al volop in training blijkt te zijn voor het uurrecord op de Wielerbaan Geleen op 8 november 2015.Wij wensen hem bij deze al succes.Een ding is alvast zeker:hij vestigt een nieuw record !!!!!!

De rest van de groep heeft het rondje genietend en met een mooi gemiddelde afgelegd.Met als extraatje nog een lusje over Grevenbicht,Born,Limbricht,Einighausen voor de mannen die iets verder en nog even aan een hogere snelheid willen rijden.Ook dit vinden steeds meer deelnemers een goed idee..

Tenslotte nog nieuws over Jacq B:Het gaat al een stuk beter met hem.De verwondingen vallen gelukkig mee.Alleen de duizeligheid wil nog niet minderen.Geen materiele schades.Hij verwacht weer spoedig aan het vertrek te kunnen staan. 

Dinsdag:20graden,wind Ono2.Blauwe lucht,stralend zonnetje, kortom schitterend herfstweer.Vertrekkers:6:Harrie,Jo P,Nico,Wim en Ben Schm. en Hub.

Een iets te laat vertrek was voor Ben en Nico het sein om meteen de gashendel open te draaien.Voor Harrie geen probleem maar de anderen hadden,naar adem happend,alle moeite om te volgen.Gelukkig namen de grote drie vanaf Dieteren enigszins gas terug.Nu konden Wim en Hub ook af en toe mee draaien.Vanaf de brug in Maasbracht hebben Harrie en Nico alle initiatief naar zich toe getrokken.Vanaf Heppeneert tot aan het veer in Berg a/d Maas is Nico niet meer van kop geweest.In zijn eentje raffelde hij de 10 km in een recordtijd af.Een knappe prestatie.

Ook een stevige pluim voor Wim.Hij deed meer dan zijn werk onderweg en kende geen moment van zwakte.Hij heeft er heel lang niet meer in geloofd maar hij is weer helemaal terug.Proficiat Wim.

Woensdag:Grijs wolkendek,miezerig weer.Kletsnat wegdek.Vertrekkers 2:Harrie en Ben.

Hebben apart getraind.Zijn niet nat geworden van de regen,maar wel smerig van de natte en hier en daar modderige wegen.

Donderdag::iets betere condities.14,5 graden,wind zzw3.Vertrekkers 4:Harrie,Jo P,Ben en Hub.

Na korte aarzeling toch maar weer richting Hulsberg vertrokken .De groep hier was maar liefst met 17 man.Alle grote en minder grote strerren waren aanwezig.Er werd af en toe flink doorgetrokken door o.a.Jo Storms,Peter V,John Tummers en een nieuwe,tot nog toe,onbekende “ster”.Langs de Ur werd de groep zelfs motorisch gegangmaakt door Willy vd Hulst.Die trok de groep op een lang lint zelfs uit elkaar.Op het laatste deel van de rit,de extra lus over Grevenbicht,Born,Limbricht,Guttecoven,Einighausen werd er weer een zeer stevig tempo ontwikkeld door Harrie en Henk.

Vrijdag:Heel mooie dag volop zon:Vertrekkers 3:Henk vd S, de man uit Stein en Ben S.

Harrie sloot onderweg aan en Jo en Nico waren al gestart in Spaubeek.Met een grote groep in een rustig tempo de normale route afgehaspeld.Geen opmerkelijke dingen gebeurd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.