Jean “Bahamontes” Vogt

Week 42

Maandag 12/10/2015:14 graden windkracht 2-3,koude oostenwind.Vertrekkers:6man:Harrie,Jean,Theo Ras,Henk vd S,Jacq B. en Hub.

Na een rustig begin werd het tempo al gauw op de kleine,korte klimmetjes opgeschroefd door Jean.Koren op de molen van Harrie en Theo.Vanaf Schinveld verdeelden Harrie,Henk,Theo en Hub het kopwerk.Terug in Nederland was er eigenlijk nog maar sprake van een man aan het commando:niet Hulk Hogan maar Hulk Geerkens.Als een voorgeprogrammeerde lokomotief hield hij een konstante snelheid aan  van om en nabij de 40kmpu.Af en toe even onderbroken door Henk of Theo.Wanneer het tempo even wat minder werd nam Harrie meteen de kop weer over om die de eerste kilometers niet meer af te staan.Tot aan het eindpunt.Hij blijft onvermoeibaar.

Dinsdag:10gr.oostenwind.Zeer koud.3 vertrekkers:Harrie,Ben Schm. en Hub.Onderweg sloot Jo P nog aan.

In een verschroeiend tempo zette Harrie koers richting Hulsberg.Daar aangesloten bij de “Klinkers”.Hier hebben Jo Storms en Ben S. het tempo bepaald tot in Oud-Geulle.Daar nam Harrie het commando over.Vanaf Urmond ging het weer “volle pulle” richting Grevenbicht enz. tot aan het eindpunt in Geleen.

Woensdag en donderdag :Regen,regen en weer regen.

Vrijdag:8 graden,gure oostenwind.6 vertrekkers:Harrie,Nico,Jacq B,Hennie,Jean V. en Hub.

Vandaag een echte wintertour en in wintertempo gereden.Een zeer ontspannende tocht.Onnodig te zeggen dat Nico en Harrie de kopmannen waren en ons niet op de pijnbank hebben gelegd.Niet onbelangrijk:geen drup regen gehad en bijna overal droog wegdek.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.