Vlnr.Jo Pelzers,Harrie Geerkens,Jacq Bollen,Hennie Notermans,Peter Hindriks,Henk vander Star

 

Week 41

 

Maandag  05/10/2015:18 graden,bewolkt.Vertrekkers 5 man:Harrie,John Tummers,Peter H,Henk vd S. en Hub.

De “bende van Pierre” tegemoet gereden.Deze waren met ongeveer 10 man.Peter is meteen weggereden uit de groep en heeft de voorsprong steeds verder uitgebouwd.Henk heeft zich aan de kop van de groep genesteld en iedereen op sleeptouw genomen.Vanaf Berg a/d Maas heeft Harrie het commando overgenomen en het restant van de groep met een heel pittig tempo naar het eindpunt gevoerd.

Dinsdag:18 graden,bewolkt en voortdurende regendreiging.Vertrekkers:4 man:Harrie Jo P,Peter H. en Henk vd S.

Zij hebben verder geen bekenden gezien en het “kleine” parcours afgelegd.Jo maakte weer een sterke indruk.Peter en Henk zijn in Berg a/d Maas afgedraaid.Harrie en Jo zijn nog doorgereden en helaas getrakteerd op een nat pak.

Woensdag:16 graden,veel wind.Vertrekkers:5 man:Hennie,Jo P,Jacq B,George en Hub.

Wederom de “bende” tegemoet gereden.Deze waren ook met vijven o.a. Jos vd Linde,Wim Wanders,Wimke Schmitz en Niek Baetsen.Een paar druppels regen in Hulsberg.Rest van het parcours droog gebleven,ook de weg.Tempobepalers waren Jos,Jo,Hennie,Wim W. en George.Deze mannen hebben de grote ronde gemaakt.De rest afkorting in Berg a/d Maas genomen.

Donderdag:12 graden,vervelende wind.3 vertrekkers:Harrie,Jacq B en Hub.

In verband met voortdurende regendreiging alternatief parcours gereden.Wegen waren redelijk droog.Hier en daar wat modder maar geen regen.Harrie duldde niemand naast of voor zich.Jacq en Hub voelden dit perfekt aan en hebben vervolgens alle zeilen bij moeten zetten om niet te hoeven lossen.

Vrijdag:16 graden.redelijk weer.4 vertrekkers:Harrie,Jo P,Peter en Henk.

De mannen hebben er een gezamenlijk trainings- en  vertelrondje van gemaakt.Geen bijzonderheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.