Vlnr:Henk vd Star,Peter Hindriks,Hub Meijers,Wimke Schmitz,Jacq Bollen,Harrie Geerkens,Vincent Kurvers,Piet Hindriks 

 

Week 39

Maandag 21/09/2015:19 graden,windkr.3bft,bewolkt en ook af en toe een mild zonnetje.Vertrekkers:8:Harrie,Hub M,Hub S,Jacq B,Peter Hindriks,Wimke S,Henk vd Star en Vincent.

Vandaag een speciaal welkom voor  Peter,Henk en Wimke.Peter en Wimke zijn weliswaar oude bekenden maar al lang niet meer met ons meegeweest en Henk is gewoon splinternieuw.Alle 3 goede coureurs en passen perfect in onze groep.Alle 3 hebben zich geregeld voorin de groep laten zien.Kopmannen waren vandaag:Harrie,Hub,Hub en Henk.In deze volgorde.De eerlijkheid gebied te melden dat de anderen zeker niet minder waren.Maar het is nu eenmaal onmogelijk om met z’n allen even veel en even lang  op kop te komen.Morgen zijn anderen aan de beurt.

Dinsdag:de morgen opende met regen maar rond de klok van elven kwamen er opklaringen.De regendreiging bleef:Vertrekkers:2:Jo Pelzers en Peter Hindriks.

Samen met Loek E. en Jacq K. hebben ze onder de noemer van “eerlijk zullen we alles delen” gezamenlijk en vooral eensgezind een alternatief rondje afgelegd.Wonder boven wonder zijn ze ook nog droog gebleven.10punten voor weerman Jo.

Woensdag:totaal verregende dag.

Donderdag:17graden,windkracht 5 bft,maar ondanks alles een zonnige middag.Vertrekkers:12:Harrie,Jo P,Jean,Theo Ras,Leon H,Peter H,Henk vd S,Jacq B,Vincent,Rene Schepers,Hennie en Hub.

Hennie,voor het eerst aan het vertrek voor een volledige rit sinds zijn ongeval.Een prima geslaagde comeback.Als vanouds nam hij meteen zijn plek in de groep in alsof hij nooit was weggeweest.Hij verdient meer dan een schouderklop voor de manier en de korte tijd waarop hij zich heeft teruggeknokt.Echt een felicitatie waard.Proficiat Hennie!!!!!!!Namens ons allen.In het eerste deel van de rit,met de wind op kop,hebben vooral Harrie,Theo,Jo P en Hub zich onderscheiden.In het tweede deel was het vooral de beurt aan Harrie,natuurlijk hij,Theo,Jo,Jacq,Jean,Henk en Peter.Onnodig te zeggen dat Peter en Henk al volledig in de groep zijn ingeburgerd.Jacq maakte een geweldig sterke indruk vandaag.

Vrijdag:19graden,windkracht 2bft.Zonnig.Vertrekkers:7:Harrie,Nico,Jo P,Jacq B,Peter H,Henk vd S. en Hub.

De aftrap was voor Nico.Op het viaduct richting Belgie was de groep weer compleet.Jacq wees ons de weg in Maasmechelen.Na de omleiding kon er weer snelheid gemaakt worden.Harrie nam de groep op sleeptouw op het valsplat van de Mechelse heide.Vanaf hier werd het tempo bepaald door Nico en Harrie.Zij trapten stevig door en heel af en toe werd er een hand toegestoken door de overige 5.Ook werd er af en toe een signaal afgegeven om het tempo te minderen.Opnieuw is gebleken dat het weliswaar een mooi,maar geen gemakkelijk rondje is en dat het venijn in de staart zit.Ook al omdat het tempo aan het einde de hoogte in gaat.Iedereen heeft het veer op tijd gehaald.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.