Vlnr:Wiliam Smeets,Jacq Bollen,Wim Nelissen,Hub Meijers,Vincent Kurvers

Week 37 

Maandag 7/09/2015:18graden,windkracht 2,grijs wolkendek en volop regendreiging.

Vertrekkers:5:Harrie,Raymond,Jacq B,Wiliam,Hub en derny Willy vdH.Meteen onder aanvoering van Harrie richting Hulsberg gereden.5 minuten te laat vertrokken.Koren op de molen van Harrie,die er zonder te dralen een mini-tijdritje van maakte.In Hulsberg sloten we aan bij de Klinkermannen:Wimke S,Tonny F,Wiel B,Paul,Jacq K en Hennie.Het (aangepast) tempo werd bepaald door Harrie,Hub en Wimke.In gesloten groep bereikten we Urmond waar we met 5 man richting Obbicht afbogen.Nu kon Harrie zijn surplus aan kracht de vrije loop laten.Gevolg:de overigen hoefden uitsluitend te volgen.Opvallend was het sterke rijden van Wimke,die een hele vervelende periode van blessures achter de rug heeft.

Dinsdag:17graden,beetje wind en nog steeds zwaar bewolkt.Koud dus.

Vertrekkers:4:Harrie,Jo P,Jacq B en Hub.Min of meer freewheelend de andere mannen tegemoet gereden.Eveneens 4 man sterk:Peter H,Henk vd Star,Loek en Willy vd Hulst.Vanaf de samensmelting werd er flink doorgerost door Peter,Henk,Harrie en Jo P.Deze 4 hebben de overigen het hele rondje in een strak maar voorbeeldig tempo kop over kop rijdend uit de wind gezet.Vooral het rijden van Henk maakt indruk.Hij fietst pas sinds begin dit jaar maar draait gewoon mee alsof hij nooit anders heeft gedaan.Klasse.Ook Jo was onvermoeibaar,vandaag.

Frappant detail:7 van de 8 man waren “Sjpiekgroep-mannen”.

Woensdag:20 graden,zonnig en iets meer wind dan gisteren.

Vertrekkers:7:Jo P,Jean,Hub M,George,Wiliam,Jacq B en Hub.Piet H is een stukje met ons meegereden op zijn splinternieuwe Pinarello F8.Schitterende fiets.Jean,George en Jo hebben gezamenlijk het kopwerk verdeeld.Jean was outstanding bergop en voor Jo kon het vandaag niet hard genoeg gaan.Jacq B en Hub S hebben zich geheel afzijdig gehouden.Dit vanwege de focus op de komende tijdrit in de Vuelta.Felicitaties aan Tom Dumoulin.Nummer 1 en toch met beide benen op de grond blijven.’n echte sportman.

Nog 4 dagen Tom!!!!!!!!Je kunt het.

Donderdag:21graden,prima zonnetje en veel wind.Voelde toch koud aan.

Vertrekkers:6:Hub M,Wim Nelissen,Wiliam,Jacq B,Vincent en Hub S.Ook Piet H. stond weer aan het vertrek.Zou hij toch een come-back overwegen?Je kunt nooit weten.Piet is tot veel in staat.Wim  weer aan het vertrek na maanden afwezigheid.Ook hij heeft veel blessureleed achter de rug.Is weer helemaal op de weg terug.Onder aanvoering van Hub,Wiliam en Vincent werd er goed doorgereden richting Borgharen.Ook Wim liet zich voortdurend op kop zien als ook de andere Hub.Wie liet zich niet van voren zien?Vincent deed een aantal heel sterke beurten.Gelukkig kon iedereen goed volgen en was een eindsprint onnodig.Rode rugnummer was vandaag duidelijk voor Wim.

Vrijdag:22 graden,windkr.3 bft,heerlijk najaarszonnetje.Prima fietsweer.

Vertrekkers:4:Harrie,Hub M,Jacq B en Hub S.Piet H.stond er eveneens.Eerstdaags is hij echt van de partij.Harrie was er vandaag ook weer bij.We hadden hem de afgelopen 2 dagen node gemist.Scheelde meteen weer een paar km’s pu in rijsnelheid.Gemiddelde snelheid lag ’n stuk hoger dan de afgelopen 2 dagen.Zoals gewoonlijk nam hij alle moeilijke stroken voor zijn rekening.En op de terugweg legde hij ons heel gewoon op de pijnbank.We zijn er gelukkig aan gewend.Op het veer keerde de rust weer.

Weer een week voorbijgevlogen!!!!!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.