Harrie Geerkens

 

Week 36   

Maandag 31/08:32graden,windkr.4bft.Vertrekkers:8:Harrie,Jean,Jacq B,Alain G,Jacq Quix,Vincent en Hub.In Schinveld sloot Willie Leurs aan.

Verheugend was de aanwezigheid van Jacq Q.Jacq is,gedwongen door omstandigheden,al heel lang niet meer actief in de groep geweest.Hij wilde toch weer komen proeven aan de sfeer in de groep en “stiekem” het niveau van hemzelf maar ook van de groep testen.Alle drie zijn hem goed bevallen.Af en toe reed hij zelfs heel brutaal aan de kop.Dat belooft voor de toekomst.Harrie,Alain en Hub zorgden voor een goed aanvangstempo.Jean en Alain  namen het vals plat in Schinveld grotendeels voor hun rekening.Daarna was het weer de beurt aan vooral Harrie,maar ook Hub,Alain en Willie.Ook Vincent zorgde voor een aantal tempoversnellingen.De hitte leek hun niet te deren.Vanaf Haren wind tegen.Harrie en Willie deden het meeste kopwerk met hulp van Jacq B. en Hub.Slotakkoord was weer geheel voor “hulk” Harrie.Hij blijft ons fenomeen!!!!!!!

Dinsdag:guur,regen en nog eens regen tot laat in de namiddag.Niet gefietst in groepsverband

Woensdag:Frisse dag,redelijk veel wind,grijze wolken en af en toe toch nog een bleek zonnetje.Vertrekkers:7:Harrie,Jo P,Hub M,George,Jacq K,Wiliam en Hub S.Halverwege de Kruisberg kwam Vincent ons tegemoet en maakte de groep compleet.

Harrie en George zorgden voor een strak maar vooral egaal tempo tot boven op de Bemelerberg.Jacq kwam daar heel even in moeilijkheden maar werd door Harrie opgepikt en naar voren geloodst.Daarna staken Hub en Hub een handje toe.Richting Colmont deden de “betere” mannen gezamenlijk het kopwerk zodat we op tijd in Klimmen waren om daar een flink pak regen op onze donders te krijgen.Dit duurde tot in Schinnen waar de wegen nog nat waren maar de hemelsluizen gesloten bleven.George was heel sterk vandaag.

Al met al weer een leuk ritje met een gezegend slot.

Donderdag:Dicht wolkendek,19 graden,windkracht 3-4Bft.Vertrekkers:4:Jo P,Hub M,Jacq B en Hub S.Met z’n allen besloten om onze vrienden van de Klinkergroep op te zoeken.Zij waren 7 man sterk:Peter H,Peter S,Henk,Loek,Wiel B,Piet H en Louis W en hielden er flink de gang in.De mannen hadden er duidelijk zin in.Vanaf Hulsberg waren de sterke mannen de beide Peter’s en Henk.Vooral Peter H maakte een ijzersterke indruk.Hoewel de andere 2 niet heel veel voor hem onderdeden.Ze hebben vrijwel het hele parcours aan een hoog temo op kop gereden.Geen wanklank gehoord en dus iedereen tevreden.

 

Vrijdag:18graden,veel regendreiging.Vertrekkers: 4 man:Harrie, Jean , Jacq B. en Loek.

Loek besloot een eigen parcours af te leggen.Overige drie besloten ook vandaag de Klinkermannen tegemoet te rijden en gezamenlijk het zogenaamde rondje Maastricht af te leggen.

Iedereen is droog gebleven. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.