Vlnr:Jacq Bollen,Jo Pelzers en Hub

Week 35

Maandag 24/08:Schimmig wolkendek,af en toe regendruppels.Veel regendreiging.Vertrekkers:1 man:Harrie.

Ook Harrie vertrouwde het weer niet en verkoos het gezelschap van de Klinkermannen.Deze waren met 3 man.In rustig tempo het oude vertrouwde rondje afgelegd.En…wonder boven wonder:droog gebleven.

Dinsdag:Alweer regendruppels bij het vertrek.Daarna droog en zelfs af en toe zon 22graden,veel wind 5/6 bft.Vertrekkers.5:Harrie,Jo P,Jacq B, enHub.

Hennie meldde zich voor het eerst sinds 7 weken aan het vertrekpunt…met de auto.Lopen doet hij nog op krukken,maar een paar minuten op de hometrainer lukt al aardig.De rest is wederom de Klinkermannen tegemoet gereden.Deze waren 8 man sterk en knalden er vrolijk op los. Echte ”koers“ met kopmannen Peter Hindriks,Peter Spronck en Henk,die hun duivels ontbonden en voor een natuurlijke schifting zorgden.Harrie was weer outstanding.

Woensdag:Zonnig,25 graden,veel wind 5bt.Vertrekkers: 7man:Harrie,George,Hub M,Nol S,Vincent en Hub S.Harrie en George hebben de rit en het tempo tot in Colmont broederlijk kop over kop rijdend bepaald.Daarna hebben Nol en Hub af en toe een handje mogen toesteken.Samen hebben we er een mooie rit van gemaakt.

Donderdag:Regen,regen en nog eens regen.Afgelast.

Vrijdag:22graden,bewolkt en af en toe zon.Vertrekkers 7:Harrie,Jo P,Jo Scholte,Hub M,Jacq B,Jacq Knibbeler en Hub S.Tempo in de beginfase bepaald door Harrie,Jo S en Hub.Jo P en Hub M staken ook een tandje bij.In de afdaling na Zutendaal raakten Jacq 1 en Jacq 2 ontketend.Jo S kon niet achterblijven en scheurde de boel in tweeen.In Maasmechelen was de groep weer kompleet.

In een mooi strak tempo naar de thuisbasis gereden.. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.