Week 33

Maandag 10/08:Heerlijk weertje,11 vertrekkers:Harrie,Nico,Peter,Jo P,Wimke H,Alain G,Jacq B,Johnny M,Wielke L,Jean en Hub.

Nico,Peter en Jo net terug van een hoogtestage in de Dolomieten lieten meteen zien dat deze training en de zuurstofopnames in de bergen hen heel erg goed hadden gedaan.Vanaf het vertrek legden ze er flink de pees op.Harrie en Johnny M konden natuurlijk niet achterblijven.Kortom:er werd flink gejakkerd.Gelukkig waren de krachten goed verdeeld zodat niemand in de problemen is geraakt.Wel waren een paar mannen zeker niet boos als het tempo enigzins getemperd werd.Iedereen sprak van een mooie training.

Dinsdag:10 vertrekkers:Harrie,Jo v M,Jean,Berry,Jacq B,Wiliam,Alain G,Loek,Peter H. en Hub.

Bijna een kopie van gisteren.Wel een  andere rolverdeling.Harrie,Jo,Wiliam en Hub,deden het kopwerk tot in Maasbracht.Op de terugweg droeg iedereen zijn steentje bij.Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat Harrie wel meer dan 2 steentjes bijdroeg.Strakke en mooie rit.

Woensdag:5 vertrekkers:Harrie,Peter vd Wall,George,Jean

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.