Week 33

Maandag 10/08:Heerlijk weertje,11 vertrekkers:Harrie,Nico,Peter Schm,Jo P,Wimke H,Alain G,Jacq B,Johnny M,Wielke L,Jean en Hub.

Nico,Peter en Jo net terug van een hoogtestage in de Dolomieten lieten meteen zien dat deze training en de zuurstofopnames in de bergen hen heel erg goed hadden gedaan.Vanaf het vertrek legden ze er flink de pees op.Harrie en Johnny M konden natuurlijk niet achterblijven.Kortom:er werd flink gejakkerd.Gelukkig waren de onderlinge krachten zo goed verdeeld dat niemand in de problemen hoefde te komen.Wel waren een paar mannen zeker niet boos als het tempo af en toe enigzins getemperd werd.Iedereen sprak van een mooie training.

Dinsdag:10 vertrekkers:Harrie,Jo v M,Jean,Berry,Jacq B,Wiliam,Alain G,Loek,Peter H. en Hub.

Kwa tempi bijna een kopie van de rit van gisteren.Wel een  andere rolverdeling.Harrie,Jo,Wiliam en Hub,deden het kopwerk tot in Maasbracht.Op de terugweg droeg iedereen zijn steentje bij.Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat Harrie wel meer dan 2 steentjes bijdroeg.Strakke en mooie rit.

Woensdag:5 vertrekkers:Harrie,Peter vd Wall,George,Jean en Wiliam.Zij vertrokken onder een dicht wolkendek  dat  overigens wel  voor een aangename temperatuur zorgde.Samen eendrachtig met zijn allen kop over kop met een tempo dat voor iedereen goed te doen was de route afgelegd.Verder geen bijzonderheden of gekke dingen en allemaal voldaan naar moeder de vrouw.

Donderdag:30graden,behoorlijke wind en 9 vertrekkers:Harrie,Nico,Johnny M,Bart Caris een geroutineerde nieuweling in de groep,Jo P,Peter vd W,Jacq B, John Koelker en Hub.Een zeer gemeleerd gezelschap.Vanaf de start werden de onderlinge krachten behoorlijk afgetast.Dit resulteerde in een schroeiend vertrek en een oorverdovende voortzetting.Sterke mannnen:Harrie,Nico,Johnny,Bart,Peter en John (bijna allemaal dus).Tempo is pas in Meerssen (noodgedwongen door de verkeerssituatie)stilgevallen.Daarna is er duidelijk rekening gehouden met de iets mindere broeders onder ons. 

Al met al toch een fijne rit met een hoog afzienkarakter!!!!!!!!

Vrijdag:3 man:Harrie,Jacq B en Hub.

Vanwege de geringe opkomst en de slechte weersvooruitzichten een rondje gemaakt gezamenlijk met de Klinkermannen:Paul vd B,Tonnieke,Niek B,good old Jacq Jans,lijkt bezig aan zijn vijfde jeugd en niet te vergeten “oermens” Wim Wanders ook onverslijtbaar.

Op tijd en vooral droog thuis.Niet veel later gingen de hemelsluizen open en hoe!!!!!!!!!

 

Jo Pelzers en Vincent Kurvers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.