Vrijdag 10 juli  2015

 

Maandag:zonnetje,30graden.Vertrekkers:6 man.

Harrie,Wiliam,de Montfoortjes,Jean V. en Hub.

Rustig vertrek tot in Merkelbeek.Daarna deden Harrie,Jo,Ad en Hub hun kopwerk.Af en toe werd er flink doorgesjeesd.Alles liep als een geolied machientje. De pret werd echter verstoord op de rotonde bij Waldfeucht.Hier slipte het voorwiel weg onder de fiets  van Jean.Wiliam kon hem nog net ontwijken.Gevolg:pijnlijke schaafwonden aan elleboog en rug.Lichte schade aan kleding en fiets.Na enig oponthoud de rit in een rustig tempo afgemaakt.

Dinsdag:Alweer een warme dag.Vertrekkers 5 man:Harrie,Jo en Ad van M,Jo P. en Hub.Meteen na het vertrek pech Voor Jo P.Snel gedepanneerd en met iets hogere snelheid de route vervolgd.Vandaag waren de mannen van de snelheid Harrie en de 2 Jo’s.Pas na Maasbracht hebben Ad en Hub ook mee mogen doen in deze ploegentijdrit.Leuke dag.

Woensdag:Regen rond vertrektijd.Voor zover bekend is niemand vertrokken.

Donderdag:Regen rond 12.00u en plaatselijke buien.Vertrekkers:3 man:Hennie,Jo P en Hub.

In verband met gering aantal vertrekkers en onbetrouwbaar weertype besloten om een alternatieve route te nemen.Onderweg sloten de mannen van weleer:Paul vdB,Jacq K,Loek E en Niek B aan.In een mooi tempo het oude parcours afgelegd.In Urmond ging Jacq onderuit door een slippend voorwiel.Gelukkig geen schade aan kleding,lijf- en leden en materiaal.

In Papenhoven werd Hennie frontaal aangereden door een auto.Zag er niet goed uit.Is met de ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd.Gevolgen:Scheuren in bekken  en ribben en diverse kneuzingen en uiteraard allerlei materiele schades.Is volgens de doktoren 6 tot 7 weken uitgeschakeld.(Er wordt namens ons allen een bloemetje bezorgd bij de patient en zijn geschrokken echtgenote ).

Vrijdag:Warme dag:5 vertrekkers:Harrie,George,Jacq B,Jean V en Hub M.Deze mannen hebben er een mooie rit van gemaakt.Iedereen heeft zijn werk kunnen doen en nog kunnen napraten over de ongelukkige afloop van het ongeluk van Hennie.

 

Namens ons allen:Hennie,van harte beterschap.

                           We leven en voelen met je mee!!!!!!!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.