Met  de Sjpiekgroep op trainingskamp in mallorca

Bij voldoende belangstelling organiseert de Sjpiekgroep in april 2015 een trainingsweek op Mallorca. 

Fietsparadijs bij uitstek

Mallorca is in het voorjaar het walhalla voor fietsers. Duizenden en duizenden liefhebbers bewegen zich dan over het eiland. Sporters wanen zich in de Tour de France! Vele professionele ploegen gebruiken het zon eiland om de basis te leggen voor een succesvol seizoen.

Mallorca heeft voor de fietsers talloze voordelen en zal geen concurrentie ondervinden van andere locaties in Europa. Het milde sub tropische klimaat met weinig regen, de vele hotels die op de zomers zijn afgestemd, de goede fiets infrastructuur met duizenden praktisch autovrije wegen, de goedkope vluchten door de prijsvechters, de vele fietsorganisatie en de keuzemogelijkheid voor vlak en bergfietsen, maken Mallorca tot het fietsparadijs bij uitstek. 

Ook mogelijkheden voor de partners

Ook voor niet fietsende partners zijn er uitstekende mogelijkheden. Naast de bekende witte stranden met de alom bekende horloge verkopers als extra attractie, is een bezoek aan Palma zeer zeker de moeite waard. Met een huur autootje zijn er prachtige dagtrips te maken. Ook een treinritje over de Col de Soller naar het historische havenplaatje Soller is niet te versmaden. 

Vlak, glooiend of over cols

We kunnen het binnenland (Petra) aandoen, maar o.a. ook de fameuze Puig Major (16 kilometer onafgebroken klimmen met een gemiddeld stijgingspercentage van 6 %), de Col de Soller, de Randa Cura, de col de sa Batalla  en de uiterst moeilijke Sa Calobra beklimmen. Maar ook andere variaties zijn mogelijk.

Heb je interesse?

Ben je geïnteresseerd, laat het dan even via een retourmail weten. Bij voldoende belangstellingen zullen we een tweetal informatieavonden organiseren met alle in en outs, o.a. prijzen, periode, mogelijkheden, aandachtspunten etc. Om de gedachten te bepalen: voor een week verblijf op basis van half pension, inclusief transfer, vliegreis, fietshuur, begeleiding, shirt ca 450-500 euro.

Hub Spijkers en Fred Cremers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.