Verslagen en nieuwsflitsen

 

Maandag 15092014

Vier man aan de Dikke Stein, n.l. Patrick Strouken, Raymond Schoenmakers, Jo Pelzers en Harrie Geerkens.  In Neerbeek is nog Wiel Beckers aangesloten en in Merkelbeek Wielke Leurs. Raymond is op de de neutrale weg afgeslagen, hij had al anderhalf uur gereden voor de officiële start. Het traject is verder gezamenlijk afgelegd, in een tempo dat voor iedereen te gemakkelijk te volgen was. Wiel Beckers is in Montfort afgeslagen, en Wielke Leurs even verder op. Jo, Patrick en Harrie hebben het restant van de rit samen afgelegd.

Dinsdag 16092014

Zes vertrekkers, te weten Hennie Notermans, Willliam Smeets, Sep Laugs, Berrie Tholen, Wielke Leurs en Harrie Geerkens. Kopwerk richting Thorn voornamelijk door Sep, William en Harrie. Wielke is in Maasbracht afgedraaid, Berrie en William vervolgens in Maaseik. Sep, Hennie en Harrie zijn samen langs de Maas terug gereden naar het veer in Berg. Het zonnetje heeft het wel wat laten afweten, maar voor de rest toch prima fietsweer.

Woensdag 17092014

Geen informatie.

Donderdag 18092014

Geen vertrekkers vanwege stromende regen.

Vrijdag 19092014

Vijf mannen aan het vertrek te weten: Hennie Notermans, George, Henk van Weersch, Harald Buise en Harrie Geerkens. Geweldig fietsweer, lekker zonnetje, een prima temperatuur, bijna geen wind. In Maasmechelen reed Harald lek, groep heeft gewacht. In Zutendaal opnieuw lek, deze keer was Henk van Weersch de pineut. Henk besloot om alleen terug te keren. De rest van de groep is in een aangenaam tempo door gereden richting het veer in Berg, waarna Harald nog een extra lus heeft gereden om Maaseik.

Nieuwsflitsen

Peter Hindriks is afgelopen dinsdag opnieuw in de prijzen gevallen op de wielerbaan Glanerbrook: vierde plaats in de categorie 40+. 

Harrie Geerkens is afgelopen woensdag met de fiets solo op bedevaart naar Banneux geweest. Hij heeft een kaarsje voor alle Sjpiekers opgestoken. Mooi meegenomen.

Nico Smeets onderging een sportkeuring met maximaal inspanningstest. Gekopieerd van zijn eigen facebook account het resultaat, quote: extreem goed, hart en longcapaciteit vergelijkbaar met topsporter van 32 jaar oud. De Sjpiekers hoeven zich derhalve niet te schamen.

Hub Spijkers is maandag weer uitgerust van de partij.

Niek Voncken heeft de racefiets tijdelijk ingewisseld voor de atb en geniet daar met volle teugen van.

Henk van Weersch is gesignaleerd op een spiksplinternieuwe mountainbike. Lotto gewonnen?

Met vriendelijke en sportieve groet, ​Harrie Geerkens en ​Fred Cremers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.