Prima maandagrit (01092014) sjpiekgroep!!!!

Complimenten en positieve reacties

Na het succes van de zondagmorgen rit ( 10 vertrekkers en keurig volgens het concept gereden) n.a.v. de oproep op de website, verdienen de deelnemers aan de maandagrit eveneens een compliment. Er werd perfect volgens de geupdated spelregels (zie blog 28082014) gefietst. Ik heb verschillende deelnemers onderweg gesproken en gevraagd, of ze het eens waren met de update t.a.v. spelregels. Ik heb uitsluitend positieve commentaren gehoord. Tevens hebben we schriftelijke sympathie betuigingen ontvangen over ons signaal m.b.t. de noodzakelijke aanpassingen over het tempo en manier van rijden, teneinde het voortbestaan van de groep in eenieders belang te secureren. Overigens werd door de prima manier van fietsen toch nog een gemiddelde van 34,1 km/uur gerealiseerd. (We stoppen trouwens met het vermelden van de gemiddelde snelheden, omdat we van mening zijn dat die informatie uitnodigt tot het opvoeren van het tempo). Deelnemers zijn het met Hub en mij eens dat alleen, door op een manier van fietsen zoals afgelopen zondag en vandaag, de groep langdurig levensvatbaarheid heeft.

Consensus

In het gekozen concept (geen verenigings-structuur) , kunnen zaken als bovenstaand alleen op basis van consensus gerealiseerd worden. Wij rekenen dan ook op jullie aller sportieve bijdrage in het concept. Kijk in dat verband (Henny Notermans maakte mij daar nog op attent) nog eens op de homepage, naar de foto met wel 20 vertrekkers!! Zo moet het weer worden. Het begin is er weer. Nu dus doorgaan en vasthouden. 

Met sportgroeten, Hub en Fred.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.