Renner van de maand wordt vaste rubriek

Naar aanleiding van de positieve geluiden over de artikeltjes op onze website onder de link “renner van de maand”, hebben Hub Spijkers, le patron en ik besloten, om de pagina te continueren, ook nadat de helmsponsoring door John Tummers van Zermath Tweewielers gestopt zal worden. Het idee is om elke maand een coureur van de sjpiekgroep wat nader aan de ploeg voor te stellen middels een gelijksoortig artikel als bij “renner van de maand”.

Wielke Leurs in de praatstoel over liefde, winnen en dopinggebruik


Vandaag, tijdens de rustige donderdag rit, deed Wielke Leurs een open sollicitatie voor de primeur van de column. Wielke is met vlag en wimpel geslaagd, wat een verhalen heeft die man!!! Lees binnenkort op onze website de onthullingen van deze sympathieke coureur en ex-kampioen.
Het gaat o.a. over zijn enige echte liefde Tilke, over zijn behaalde wereld en europesche kampioenschap(pen), over zijn talrijke overwinningen, over gekochte overwinningen, over massage en nog veel meer. De column eindigt met een openhartig verhaal over zijn dopinggebruik. Een story om van te smullen. Mart Smeets zal jaloers zijn, dat Wielke niet bij hem in de avond etappe zit, maar gewoon bij mij aan de telefoon. Interessant en spannend! Nog even wachten, maar zeker lezen!!

Met sportgroeten, Fred Cremers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.