Verslag maandag 24 maart rit

 

Tien vertrekkers voor een ontspannen duur rit

Koud! Vijf graden. Bewolkt met af en toe zon. Desondanks toch tien vertrekkers, te weten Harrie Geerkens, John Kolker, Ronald van Engelshoven, Berrie Thoolen, Wielke Leurs, Jean Vogt, Jo Pelzers, Willie van der Hulst, Peter Hendrix en Fred Cremers. We zijn droog gebleven en met een gemiddelde van 32,9 km/uur over 75 kilometer was het een relaxte duur rit.

Commentaar op de mannen

Ronald fietste voor de tweede keer na zijn ongeval mee en liet zien dat hij op de weg terug is. Nog niet helemaal de oude, maar toch af en toe weer eens op de kop. Berrie Thoolen is zich aan het voorbereiden op een trainingsstage op Mallorca, dus​ regelmatig de gaskraan open. Jean Vogt komt nog wat weinig op kop op de vlakke stukken en fietst daarom wat te hard de lichte hellingen op.  Harrie Geerkens zorgt voortdurend voor een perfect tempo, Willy van der Hulst heeft zeer goed gepresteerd. Jo Pelzers heeft nog een kleine vervolmaking in het parcours gevonden, dat is al weer een verbetering. Peter Hendrix komt alsmaar beter in vorm en wordt op de baan een geduchte tegenstander voor eenieder. Wielke Leurs is nooit te beroerd voor kopwerk en is altijd opvallend vriendelijk.

Consensus in de Sjpekgroep

Een goed verstaander (lezer) heeft maar een half woord nodig. En een goed verstaander is John Kolker blijkbaar. Hij heeft perfect gedraaid in de groep en dat is zonder meer een compliment waard! Nu Nico nog en dan hebben we weer consensus in de Sjpiekgroep.

​Met sportgroeten, Fred Cremers​

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.