Verslag donderdag 20 maart

Twintig vertrekkers !!!!

Twintig vertrekkers aan de start en buitengewoon goed weer! Guus Wagemans, Willy van der Hulst, Wilam Smeets, Harrie Geerkens, Berrie Thoolen, Wielke Leurs, Hub Spijkers, John Tummers, Jaak van Lijf, Willie Smits, Wimpke Smits, Jac Kwaks, Wil Jacobs, Ronald van Engelshoven, Peter , Nico Smeets, John Kolker, Hennie Notermans, Henk van Weersch en Fred Cremers. Aan de finisch een gemiddelde snelheid van 34,4 km/uur.

Massageolie en wollig haar

Allemaal in de korte broek en opnieuw de lekkere geur van massageolie. Witte en al fors gebruinde benen, hier en daar nog voorzien van wollig haar.​​ 

Tekort aan trainingsarbeid

Na de gebruikelijke foto werd er gestart en al meteen met een redelijk tempo. Inderdaad nog redelijk, maar desalnietemin moest Jaak van Lijf helaas al in Geulle de rol lossen. Datzelfde overkwam John Tummers nog voor Borgharen, maar ten gevolge van een gesloten spoorwegovergang in Maastricht kon John tijdelijk nog een keer ​aanpikken. Bij Waterval was het echter over en sluiten en datzelfde gold ook voor Willy van der Hulst. De mannen komen helaas nog wat trainingsarbeid tekort.

Respecteer het concept

Vanaf het moment dat er definitief niet meer gewacht werd op bovengenoemde coureurs, werd het tempo vooraan enorm opgevoerd en aan de kop van het peloton werd er bijna gekoerst! Dat is echter totaal niet de bedoeling. Ons concept is samen wat harder fietsen, echter geen ​wedstrijd ​gedrag. Het is ondoenlijk om een groep van twintig in bedwang te houden. Toch roepen we eenieder nog eens op om het gekozen concept te respecteren en mee te realiseren. De wedstrijdrijders vragen we nadrukkelijk om het systeem niet te verstoren. Koersen kan op de baan en dadelijk in de diverse wedstrijden.

Tot de volgende keer, met sportgroeten Fred Cremers

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.