Hub bedankt!!!!

Vooraleer het verslag van de dinsdag rit te publiceren kan ik niet nalaten om allereerst een woord van dank te publiceren richting de oprichter en naamgever van de groep, ons aller Hub Spijkers.

Ik heb van nabij meegemaakt hoeveel werk, tijd en energie hij heeft gestoken in het uit de grond trekken van onze groep. Zonder in detail te treden noem ik zo voor de vuist weg het initieren en opstarten van onze website, het schrijven van de dagelijkse ritverslagen, het toespreken van de mannen die het concept niet helemaal in de gaten hebben en last but not least het uitdelen en alles wat daarbij kijken komt (afspraken maken, reserveren, comminiceren, laten passen, op tijd en uur gereed staan, koffie voor de passers en dan praat ik nog niet over het incasseren van het commentaar terzake) van onze mooie wielerkleding.

Het is een gedurfd concept, maar vooralsnog ziet het er veelbelovend uit. Als je ziet wat er op korte tijd allemaal gebeurd is, en wat er inmiddels al allemaal verbeterd is, de grote deelnemersaantallen met starters uit heel limburg, dan kan het al bijna niet meer kapot.

Het ligt nu vooral aan de deelnemers om de succesvolle start nog verder uit te bouwen.

Met Jo Pelzers heb ik afgesproken om er ter zijner tijd nog eens op terug te komen.

Namens de hele groep zeg ik nu alvast van uit al die sportharten: Hub bedankt!! Grote klasse!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.